Omgi deg med mennesker som kjenner din verdi

Støtter de deg eller føler du at de ikke stoler på deg? Så enkelt kan det være, du kan kjenne etter på magefølelsen. Det er som alt annet. Og kanskje via andre får du det bekreftet. Eller, det kan være hendelser som også bekrefter hva du føler.

Jeg snakker om venner. Hvem bryr seg og er oppriktig glad i deg? Hvem er det som stoler på deg og har tro på deg?  Joda, noen er glad i deg og vet at du er et godt menneske. Men det er ikke mange som innerst inne virkelig kjenner din verdi. Noen vet ikke engang sin egen verdi. Finn den ❤

Jeg har en del bekjente og noen få venner. Jeg har fått bekreftet hvem som stoler på meg og det jeg står for, mener og sier. Jeg stikker ikke mye under stolen og det er ikke alltid så enkelt å være min venn. Etter at jeg i 2010 startet å jobbe nettverksselskapet ZINZINO har jeg merket hvem som forstår det som kommer ut av min entusiastiske munn. I dag 5 år etter ser jeg fortsatt hvem som vil at jeg skal lykkes med det jeg brenner for. Det handler om hva jeg ønsker å få ut av livet mitt og bruke livet mitt på. Inni meg bor det en naturlig bekymring for mine medmennesker.

Jeg fikk en sms for et par år siden av ei som vet min verdi og den lød som følger; Marlen, jeg tror du er skapt til denne verden for å gi kjærlighet og lære mennesker om kjærlighet. Spot on! Ja, jeg elsker å elske og jeg elsker med hver celle i kroppen min. Jeg har en kjærlighet for alt som lever.

Selv om du ikke tror at jeg lykkes med mine mål og drømmer så fortvil ikke. Du kommer til å ta feil. For å lykkes med våre mål og drømmer så er det ikke andres meninger vi behøver for å komme i mål. Men det er styrken og troen inni oss som avgjør det. Og jeg har ikke så mye mer å si enn at, den som gir seg har tapt og den som gir seg er en dritt.

verdien din

Dette er oppskriften

Jeg kommer aldri til å forlate mine mål, drømmer og ønsker for livet. Jeg lever kun en gang og da er det bare å gjøre det beste ut av det. Livet er herlig på godt og vondt.

 

Ønsker deg en herlig lørdag, ta vare på deg selv og lytt til magefølelsen din. Deretter trekker du deg sakte men sikkert unna de som du kanskje ikke skal ha i livet nå, eller kanskje aldri. Det er faktisk mulig at de ikke er dine venner likevel. (For å ikke virke som noen bedreviter er det erfaringen jeg snakker fra)

 

SMIL fra meg ❤

Reklamer

Om marlenhoeier

Velkommen til bloggen min. Her vil jeg skrive om mitt liv og det jeg brenner for. Ønsket for denne bloggen er at den ikke skal forsvinne i det store havet av alle bloggene som eksisterer. Jeg er en veldig energisk og engasjert jente, så følg med :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s