Høyere bevissthet

I dag var jeg inne på en side som heter Sjelens univers for å få litt svar på reisen. Her er svaret jeg fikk og det er den beste bekreftelsen på alle mine følelser. Livet er spennende.

Høyere bevissthet

Dette er kortet er en bekreftelse på at de følelsene, tankene, drømmene og lengslene du har hatt i det siste kommer fra Ånden. Du har bedt om guddommelig veiledning, og ditt høyere selv har besvart dine bønner. Ettersom du har tatt deg tid til å lytte, har din spirituelle vei hjulpet deg til å høre stemmen fra din høyere bevissthet. Kanskje har du begynt å meditere eller praktisere yoga, noe som har hjulpet deg til å finne sinnsro. Eller kanskje har du satt foten ned for universet, og blitt fast bestemt på å forbedre ditt liv.

Uansett hvilken fremgangsmåte du har valgt, fungerer den meget godt. Nå ber alvene deg om å fortsette å kommunisere med din høyere bevissthet. Dette innebærer at du tilbringer tid avskjermet fra støy og stress. Kanskje trenger du å ta jevnlige spaserturer i naturen, bli med i en spirituell støttegruppe eller reise bort og ta et selvutviklingskurs. Gjennom å bringe ro inn i livet og sinnet, vil stemmen fra din høyere bevissthet bli stadig tydeligere. Og den vil, på utmerket vis, lede deg gjennom alle livets områder.

Affirmasjon: Det er enkelt for meg å høre og forstå Åndens indre stemme.

woke up

Smil fra meg ❤
ps. prøv du også da vel, du finner det på facebook.

Reklamer

Om marlenhoeier

Velkommen til bloggen min. Her vil jeg skrive om mitt liv og det jeg brenner for. Ønsket for denne bloggen er at den ikke skal forsvinne i det store havet av alle bloggene som eksisterer. Jeg er en veldig energisk og engasjert jente, så følg med :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s