Smerten er midlertidig

Tenkte jeg burde skrive litt om smerte. -Kom til å tenke på det siden mange synes vi er gale som bader oss gjennom vinteren. Denne smerten varer noen minutter av livet mitt og jeg nyter faktisk den smerten hver eneste gang. Det har blitt bedre for hvert bad, mulig fordi jeg har en bade avtale med meg selv og jeg holder det jeg lover. Det føles alltid godt å mestre.

nordstrand idyll

Smerte er midlertidig. Og den enkleste smerten er den som varer kort. Det er så utrolige mange andre opplevelser jeg har hatt gjennom livet som har gitt meg langt verre smerte enn et bad på noen minutter. Etterpå tørker og kler du deg i kulda og tærne kan bli så kalde noen ganger at de føles som de skal knekke tvers av 😉 Men, det går så fort over. Og gleden jeg sitter igjen med, adrenalinet, det fine selskapet, turene er jo skikkelig «plaster på smerten» 🙂

Glad søndag og smil fra meg ❤

Reklamer

Om marlenhoeier

Velkommen til bloggen min. Her vil jeg skrive om mitt liv og det jeg brenner for. Ønsket for denne bloggen er at den ikke skal forsvinne i det store havet av alle bloggene som eksisterer. Jeg er en veldig energisk og engasjert jente, så følg med :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s