Å være snill kan koste deg livet

Inntil for ca 2 uker siden hadde jeg 2 tanter. Nå har jeg 1 igjen.
Familien vår har aldri vært stor, men fra jeg var 12 år har mange forlatt oss og vi er få igjen.
Min oldemor hadde 7 barn, hun overlevde alle sammen og levde helt til hun ble hele 99 år. Ganske tragisk har jeg tenkt, at alle barna gikk før deg. Og selv jeg med min tro på at alt har en mening stusser litt.

Åpen som jeg er, lett blir jeg glad i mennesker og gir mye av meg selv har jeg alltid ønsket meg en familie. En stor familie. Det har jeg aldri hatt. Lite kontakt med familien, selv om vi alle 4 er relativt sosiale. Mor, far, bror og meg. I 2009 fikk jeg bli litt mer kjent med den delen av familien som jeg ikke har hatt så mye kontakt med. Det fortsatte med at jeg fikk et godt forhold til min yngste fetter som er litt eldre enn meg igjen. For meg er han den snille, gode, kjekke gutten og for han er jeg den glade kusina. Synes det sier en del. Han sier han alltid blir glad rundt meg. Men han kunne ikke love meg det i morgen…

For da skal vi i begravelse til hans mor, min tante. Hun har hatt sine utfordringer i livet og nå hadde det seg sånn at hun faktisk var mer på plass enn noen gang. Og tragisk nok ble hun knivstukket i sitt eget hus. Av en venn som hun hadde åpnet sitt hjem for. Fordi hun var snill og ønsket trygghet for andre.

angel

Jeg ønsker å være åpen om dette fordi jeg tenker konsekvens på det jeg selv gjør. Og jeg ønsker å lære mer etter denne hendelsen. Jeg er ikke redd for at det samme ville hendt meg. Men tenker mer at, vi må være bevisste. Vi har et liv og det er dyrbart. Jeg tror og føler at min tante nå har fått ro og at hun har det godt i dag. Nå har jeg lovet min kjære fetter at jeg alltid skal være her for han så lenge vi lever og det kan jeg love min tante i kirken i morgen. Å vise at jeg er her er viktig for meg.

Ta vare på familie og venner, livet er skjørt.
Vi skal lære noe hele tiden.

Fire ting kommer ikke tilbake: en avskutt pil, et uttalt ord, en forspilt anledning og et tilbakelagt liv.

Smil fra meg oppi det hele ❤ Glad onsdag!

Reklamer

Om marlenhoeier

Velkommen til bloggen min. Her vil jeg skrive om mitt liv og det jeg brenner for. Ønsket for denne bloggen er at den ikke skal forsvinne i det store havet av alle bloggene som eksisterer. Jeg er en veldig energisk og engasjert jente, så følg med :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s