Rundstykkene som ble supergode «scones» :P

Og det var egentlig like greit, for de var utrolig gode til blomkålsuppa vi hadde til middag.
Ingrediensene kommer her:

Knuste linfrø, solsikkekjerner og gresskarkjerner
Hasselnøttmel
Speltmel
2 egg
Olje
Himalayasalt

Ovnen på 180 grader og litt for lang tid stod de inne.
Oppskriften må nok endres om det ikke skal bli scones, men dette kan smaksløkene mine og de 3 andre rundt bordet anbefale iallefall 😀
Om du vil ha de som rundstykker må det mer speltmel eller annet mel til. Og da 30 min. i ovnen. Her går det alltid litt på feelingen 😉

Lykke til 🙂

Advertisements

Om marlenhoeier

Velkommen til bloggen min. Her vil jeg skrive om mitt liv og det jeg brenner for. Ønsket for denne bloggen er at den ikke skal forsvinne i det store havet av alle bloggene som eksisterer. Jeg er en veldig energisk og engasjert jente, så følg med :)
Image | Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s