Økologiske hjemmelagde knekkebrød uten mel

Økologiske hjemmebakte knekkebrød uten mel

I godt selskap av min svigerinne har jeg endelig laget egne knekkebrød uten mel.
De ble utrolig gode så nå er det slutt på å kjøpe de dyre pakkene hos de sjamerende butikkene. En gang i blant blir det vel, er alltid fint å få noen nye tips som kan prøves ut.

Bløtla endel solsikkekjerner og gresskarkjerner som fikk ligge noen timer.
Disse knuste vi i kjøkkenmaskinen sammen med en pose valnøtter.
Tilsatte linfrø, himalayasalt og litt havsalt. For å binde brukte vi 2 egg.

Kjevlet ut mellom to bakepapir, ikke for tynt lag.
Ovnen på 200 grader i 5 min. Rut deretter opp gjennom papiret.
Inn i ovnen 5 min. til på 175 grader.
Aller best liker jeg knekkebrød som ikke er helt harde, ikke for myke altså..
Lot de stå litt ekstra på rist og 100 grader.

Vi er begge slumpere, så her har vi ikke målt opp noe 🙂

Kos deg på kjøkkenet, nå er det inn med rundstykker av blant annet hasselnøttmel her.
Smil fra Marlen og Camilla ❤

Reklamer

Om marlenhoeier

Velkommen til bloggen min. Her vil jeg skrive om mitt liv og det jeg brenner for. Ønsket for denne bloggen er at den ikke skal forsvinne i det store havet av alle bloggene som eksisterer. Jeg er en veldig energisk og engasjert jente, så følg med :)
Bilde | Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Økologiske hjemmelagde knekkebrød uten mel

  1. Izabell sier:

    De så veldig gode ut!! Må prøves 🙂

  2. Kari Elise sier:

    Kan man erstatte nøtter med feks andre frø?? Er allergisk,,,,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s