Zinzino Balance products

Zinzino Balance products

VÅRE PRODUKTER – RESULTAT INNEN 120 DAGER zinzinotest

Med hjelp av vårt Zinzino Balance-sortiment får du i deg tilstrekkelig mengde omega-3 og kan justere din balanse på bare 120 dager. Vi har lagt stor vekt på at produktene våre skal smake godt og bli en naturlig del av ditt daglige kosthold! Produktene inneholder også andre næringsstoffer som er bra for kroppen.

Kostholdet vårt har forandret seg mye de siste tiårene. En stor endring er blant annet at mange har gått fra å spise mye fet fisk med omega-3 til å spise overdrevet mye vegetabilske oljer og ferdigmat med høyt innhold av omega-6. Dette fører til en ubalanse mellom disse to livsviktige fettsyrene. Zinzino hjelper deg å teste hvilken balanse du har.

MYNDIGHETENE ANBEFALER

Balansen måles ved å se hvor stor del av omega-6 man har i blodet i forhold til omega-3. I store deler av den vestlige verden så er det anbefalt å ha en balanse på 5:1 eller bedre (referanse: Nordic Nutrition recommedation 2004) Undersøkelser viser at gjennomsnittet i store deler av Europa i dag ligger på 15:1. Med Zinzinos produkter kan de fleste oppnå en balanse på 5:1 eller bedre (3:1) på 120 dager.

Zinzino Balance produkter kan på enkelt vis hjelpe deg å forbedre din omega-6 til omega-3 balanse. Balance-produktene inneholder en unik kombinasjon av fiske- og olivenolje. Kroppen kan ikke produsere omega-3 (EPA og DHA) selv og derfor må det tilføres gjennom kosten. Vi er veldig stolte over å tilby deg vårt unike konsept gjennom Zinzino Balance og håper du setter pris på våre produkter.

testresultat

ZINZINOTEST

Vil du vite om du er i balanse? Vi tilbyr en unik test som vil gi deg svar på hvordan din balanse er. Zinzino BalanceTest er en CE-godkjent blodprøve for hjemmebruk. Å ta testen tar mindre enn ett minutt og den blir analysert på St. Olavs Hospital Universitet sykehus i Trondheim, som er ett av Skandinavias ledende laboratorium. Ett lite stikk i fingeren og noen dråper blod, så kommer du til å få svar på om din kropp er i balanse. Les mer på http://www.zinzinotest.com

Reklamer

Om marlenhoeier

Velkommen til bloggen min. Her vil jeg skrive om mitt liv og det jeg brenner for. Ønsket for denne bloggen er at den ikke skal forsvinne i det store havet av alle bloggene som eksisterer. Jeg er en veldig energisk og engasjert jente, så følg med :)
Bilde | Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s